BOKA PROVSTÄD HÄR

Professionell fönsterputs för en strålande utsikt

Få dina fönster skinande rena med RutRent. Professionell fönsterputsning som ger klart ljus och nytt liv till ditt hem.

Vad ingår i vår fönsterputs?

Vi rengör alla sidor av dina fönsterrutor, inklusive eventuella takfönster som kan öppnas runt sin egen axel. Dock kan vi inte genomföra putsning av fönster som kräver tillgång från taket. All nödvändig utrustning och rengöringsmedel för fönsterputsning medförs av oss.

Skulle det behövas en stege och du inte har en som är lämplig, kan vi tillhandahålla en mot en extra kostnad – var god informera oss vid bokningstillfället.

För att uppnå det allra bästa resultatet, föreslår vi att du även väljer tilläggstjänsten karmtvätt, vilket innebär att vi noggrant tvättar av fönstrens bågar och karmar.

Varje separat fönsterbåge, även känd som en luft, betraktas som ett individuellt fönster i vår räkning. Det innebär att ett fönster med en enda båge ses som ett fönster, ofta refererat till som ett 1-luftfönster.

Har ditt fönster två bågar, en som öppnas åt höger och en åt vänster, betraktas detta som två separata fönster och benämns som ett 2-luftfönster.

 
 
fönsterputs, fönsterputsning, rutrent, städning

Strålande fönster, utan ansträngning

Med RutRent får dina fönster den omsorg de förtjänar, så att hemmet kan lysa upp i sitt bästa ljus. Våra städexperter använder miljövänliga metoder för att leverera skinande rena fönster snabbt och effektivt.

Välj oss för en strålande utsikt, varje dag.

3 anledningar att välja oss

Komplett fönsterputsning

Vi erbjuder en heltäckande fönsterputstjänst som inkluderar allt från rengöring av alla sidor av fönsterrutor till borttagning av svåra fläckar. Dessutom medför vi all nödvändig utrustning, och kan tillhandahålla specialverktyg såsom stegar vid behov.

Erfaren och pålitlig städpersonal

Vår långa erfarenhet och specialisering inom fönsterputsning garanterar ett felfritt resultat varje gång. Vi hanterar allt från standardfönster till takfönster med precision och omsorg.

Konkurrenskraftigt pris på hemstädning

Med RutRent får du tillgång till professionella städtjänster av högsta kvalitet utan att det kostar skjortan. Vårt introduktionserbjudande med provstädning från 199 kr/h är bara början.

Vi strävar efter att erbjuda transparenta och rättvisa priser samtidigt som vi inte kompromissar med kvaliteten på vårt arbete.

fönsterputs, fönsterputsning, rutrent, städning, städföretag

Vanliga frågor om fönsterputs

Du kan enkelt boka din fönsterputsning genom att klicka här, att kontakta oss antingen via e-post på info@rutrent.se eller genom att ringa till oss på 08-19 95 00. Vi hjälper dig att hitta en tid som passar dig.

Det beror på dina behov och var du bor. Generellt rekommenderar vi fönsterputsning 2-4 gånger per år för att bibehålla en hög standard på dina fönsters renhet och klarhet.

Ja, vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel i våra fönsterputstjänster för att skydda både miljön och ditt hem från skadliga kemikalier.

Ja, vi har utrustning och erfarenhet av att putsa fönster på högre våningar. Säkerheten är alltid vår högsta prioritet, och vi ser till att alla arbetsmoment utförs på ett säkert sätt.

Priset på vår fönsterputsning beror på antalet fönster och deras storlek samt svårighetsgraden av jobbet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert anpassad efter just dina behov.

Det är inte nödvändigt att du är hemma under själva putsningen, så länge vi har tillgång till alla fönster som ska rengöras. Vi ser dock gärna att du är närvarande vid starten för att gå igenom eventuella specifika önskemål.