BOKA PROVSTÄD HÄR

Slipp städstressen – välj vår flyttstädning

Vår flyttstädning är designad för att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt. Med ett öga för detaljer säkerställer vi att varje hörn av ditt gamla hem blir fläckfritt, vilket garanterar en problemfri övergång till ditt nya.

Vad ingår i vår flyttstädning?

 • Dammsugning och våttorkning av golv.
 • Dammsugning av väggar och tak vid behov.
 • Rengöring av fönster in- och utvändigt, inklusive karmar och fönsterbrädor.
 • Avtorkning av alla fria ytor, dörrar, dörrkarmar, lister och eluttag.
 • Rengöring av garderober, hyllor och skåp in- och utvändigt.
 • Grundlig rengöring av alla ytor, inklusive skåp in- och utvändigt.
 • Avkalkning och rengöring av diskho, kran och arbetsytor.
 • Rengöring av ugn, spis, fläkt och mikrovågsugn, både in- och utvändigt.
 • Avfrostning och rengöring av kyl och frys.
 • Djuprengöring av toalett, dusch/badkar, handfat och speglar.
 • Avkalkning av kakel, kranar och duschhuvuden.
 • Rengöring av skåp och ytor in- och utvändigt.
 • Rengöring av balkong och uteplatser.
 • Borttagning av spindelnät i alla rum.
 • Säkerställande av att inga personliga tillhörigheter lämnas kvar.
flyttstädning, städföretag, flyttstäda hem,

Flyttstädning: Från gammalt till nytt, utan besvär

Med vår flyttstädning övergår du smidigt från det gamla till det nya, utan det minsta besvär. Vi ser till att ditt tidigare hem är fläckfritt och redo för nästa kapitel, vilket ger dig friheten att fokusera på att bosätta dig i ditt nya boende.

3 anledningar att välja oss

Grundlig och noggrann städning

Vårt team av professionella städare har den erfarenhet och expertis som krävs för att leverera en omsorgsfullt och kvalitativ flyttstädning. Vi täcker allt från kök till badrum, och lämnar inget åt slumpen för att säkerställa att ditt hem är i bäst möjliga skick inför nästa ägare eller hyresgäst.

Flexibel flyttstädning

Vi förstår att varje flytt är unik. Därför erbjuder vi flexibla och anpassade städlösningar som möter just dina behov och önskemål. Oavsett storlek på hemmet eller specifika krav, anpassar vi vår service för att ge dig bästa möjliga resultat.

Tidseffektivitet och bekvämlighet

Att flytta kan vara stressigt och tidskrävande. Genom att välja oss för din flyttstädning, sparar du värdefull tid och energi. Vi arbetar effektivt och noggrant för att du ska kunna fokusera på din flytt, medan vi tar hand om städningen.

flyttstädning, hus, flyttfirma

Vanliga frågor om flyttstädning

Du kan enkelt boka din flyttstädning genom att klicka här, att kontakta oss antingen via e-post på info@rutrent.se eller genom att ringa till oss på 08-19 95 00. 

Vi rekommenderar att boka i god tid för att säkerställa att vi har tillgänglighet på önskat datum.

Vi rekommenderar att du bokar din flyttstädning så snart du har ett fastställt flyttdatum. Detta för att garantera att vi kan erbjuda våra tjänster på just den dag som passar dig bäst.

Vår flyttstädning inkluderar en omfattande rengöring av hela bostaden: kök, badrum, vardagsrum, sovrum, fönster in- och utvändigt, skåp och garderober, samt ugn och spis. Vi ser till att allt är grundligt rengjort inför de nya boende.

Tiden det tar för en flyttstädning beror på bostadens storlek och skick. När du bokar kommer vi att göra en uppskattning baserat på den information du ger oss.

Det är inte nödvändigt att du är närvarande under hela städprocessen, men vi rekommenderar att du är där när vi påbörjar arbetet för att gå igenom eventuella särskilda instruktioner eller önskemål. Därefter kan vi låta dig veta när vi är klara för en slutkontroll.

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med någon del av vår flyttstädning, kontakta oss inom 24 timmar efter utfört arbete. Vi återkommer då och åtgärdar det som inte mött dina förväntningar utan extra kostnad.

Ja, du kan utnyttja RUT-avdraget för vår flyttstädningstjänst. Vi hjälper dig med det administrativa kring detta för att göra processen så smidig som möjligt för dig.